Nieuwe verhalen, nieuwe illustrator

Het is lange tijd stil geweest rondom Antropomo. Maar dat betekent niet dat ik heb stil gezeten. Naast mooie reizen die wij met ons gezin hebben gemaakt heb ik ook weer veel geschreven. Zoveel zelfs dat er inmiddels 8 verhalen klaar liggen om gebundeld te worden in een nieuw kinderboek over Noor & Quint. En er zijn plannen voor een interactief peuter-/kleuterboek! Allemaal nog steeds met het doel kinderen te laten kennismaken met de rijkdom aan culturen in de wereld en hen te inspireren.

En kinderboeken hebben illustraties nodig, dus heb ik de afgelopen maanden met een aantal fantastische illustratoren gesproken. Ieder met hun eigen talent en stijl. Uit deze groep heb ik inmiddels mijn nieuwe illustrator gekozen en ik wil je graag aan haar voorstellen: Lonneke Limpens. En dat hebben we natuurlijk gevierd met een fijn etentje!

Lonneke is een ontzettend enthousiaste, lieve vrouw die waanzinnig goed kan tekenen. Haar stijl kenmerkt zich door heldere kleuren, strakke lijnen en altijd met een grappig detail. Precies zoals ik het graag zie in mijn kinderboeken. En belangrijker nog: alle kinderen aan wie ik de illustraties liet zien, waren unaniem: Lonneke’s tekeningen waren het mooist, leukst en grappigst!

En het leuke is is, Lonneke is minstens zo enthousiast over mijn nieuwe boekenplannen als ikzelf!

Daarom gaan we de komende periode hard aan het werk om de boeken volgend najaar in de winkels te hebben liggen!

Financiering

Voor het laten drukken en uitgeven van een boek is een behoorlijke investering nodig. En dus zijn wij op zoek naar financiering door middel van fondsen en subsidies, maar ook door middel van crowdfunding.

Zodra daar meer over bekend is en je ons daadwerkelijk kunt gaan supporten, laten we het weten.

 

Wil je alvast meer weten over Lonneke? Check haar gloednieuwe website: www.illulon.nl 

Volg en like Antropomo
Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Pinterest
Instagram