Happy to meet you!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking en werk in opdracht

Portretten

Mooie portretten van mensen die u met uw (hulp)organisatie heeft geholpen. Ervaringen van medewerkers over het werken in uw bedrijf. Verhalen van inwoners van uw stad of dorp of van mensen rondom een bepaald thema. Een biografie van een familielid of de mening van kinderen over een onderwerp. Alles is mogelijk. Indien gewenst zorg ik bij het verhaal ook voor foto’s, al dan niet in samenwerking met een fotograaf.

Mijn specialiteit is het portretteren van mensen met een anders-dan-Nederlandse culturele achtergrond en het schrijven van artikelen over multireligieuze en multiculturele onderwerpen. Reizen voor de opdracht (mits vergoed) behoort tot de mogelijkheden.

 

Kinderboek of -verhaal

Houdt u zich met uw bedrijf of organisatie bezig met een maatschappelijk relevant onderwerp. Zet u zich in voor een mooiere wereld of probeert u op de een of andere manier de wereld beter te maken? Of wilt u juist onder kinderen meer bewustwording creëren over een specifiek onderwerp?

Op basis van uw verhaal en de boodschap die u aan kinderen wilt overbrengen kan ik een kinderboek of -verhaal voor u schrijven. Hiervoor duik ik helemaal in het onderwerp en beleef ik ook graag zelf datgene wat u aan de kinderen wilt vertellen en laten zien. Vanuit die ervaring kan ik met overtuiging het boek voor u schrijven.

 

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik maak graag vrijblijvend een afspraak. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar: monique@antropomo.nl

Wat kan ik voor u betekenen?

1 + 6 =